Bestil

TILMELD DIG KURSUS OG FÅ ADGANG TIL MATERIALET

Kærlig Talt koster 995 kroner eks. moms pr. person. For dette får du et:

  • Heldagskursus for én person med professionelle psykologer fra Center for Familieudvikling. Kurset sætter fokus på opbygningen af Kærlig Talt, teorierne bag og det praktiske arbejde med Kærlig Talt i klassen.
  • Login til online materialer. Alle videoer, øvelser, handouts til elever og lærerguide findes via login på hjemmesiden.
  • Overskueligt og let anvendeligt undervisningsforløb, der er lige til at gå til, og som lever op til Fælles Mål for Folkeskolen.

Det næste kursus i Kærlig Talt 2017 afholdes:
30. oktober i København

> TILMELD DIG ET KURSUS

På kurset modtager du login til hjemmesiden og bliver klar til at downloade materialerne og gå i gang med undervisningen umiddelbart efter kurset.

Vi har tidligere annonceret med et kursus den 4. april i København. Dette kursus er desværre aflyst, men der er fortsat pladser på kurset den 9. maj.

BOOK ET FOREDRAG

Du behøver ikke have været på kursus i Kærlig Talt for at booke et foredrag.

Kærlig Talt-foredraget har til formål at:

  • Vække elevernes nysgerrighed på hvordan de håndterer svære følelser
  • Udfordre eleverne til at tage ansvar for deres egen måde at kommunikere på
  • Give eleverne viden om og en øvelsesbaseret erfaring med tre forskellige kommunikationsstile (aggressiv, passiv og respektfuld kommunikation)

Alt sammen i en uhøjtidelig indpakning, hvor der er plads til både grin og refleksion! Foredraget varetages af professionelle psykologer og undervisere fra Center for Familieudvikling.

PRIS: Du får 60 min. foredrag for elever i udskolingen samt et efterfølgende 30 min. møde for nysgerrige lærere for 3.500 kroner + moms og transport fra København. Prisen indeholder desuden én kursusplads til en værdi af 995 kroner på et af de lærerkurser, der afholdes inden 1. juli 2017.

Hvis du vil vide mere om foredraget eller booke det, så skriv til Josephine Støjberg Kardyb fra Center for Familieudvikling på jsk@familieudvikling.dk